search for Madagascar

 Country Names With:
share Countrywisecodes to social networks

A language is a system of communication whether verbal or non verbal or by set of sounds or by the written means or by the use of special symbols which are used by the people of particular country or region or of different religous groups or of any divisions.

Languages spoken in Madagascar are:-

Salama Mba miangavy re Misaotra anao Veloma tiako ianao mangatsiahatsiaha ampio aho salama Tafandria mandry mirary tontolo andro mahafinaritra mahafinaritra ahy ianao iza ny anaranao mba lazao amiko ny lalana mankany ny fomba hahazoako a bus ny fomba hahazoako taxi Misy trano fandraisam-bahiny ve Misy na aiza na aiza akaikin'ny tempoly aiza no misy toeram-pivarotana lehibe izay ahazoako sakafo izay ahazoako mividy fanomezana ry namako atsipazo ao an-trano aho mahafatifaty ery ianao Tiako ny fitafianao Mila rano aho
No. Of LanguagesLanguage Name
Language 1French (Official)
Language 2Malagasy (Official)
Language 3English



Before visiting Madagascar, Just read out the following Language Helper questions, they will provide you great help in communication.

English Language: Q1: How to Say/Write "hello" in French Language?
French Language Translation: Ans1: salut

English Language: Q2: How to Say/Write "please" in French Language?
French Language Translation: Ans2: S'il vous plaît

English Language: Q3: How to Say/Write "thank you" in French Language?
French Language Translation: Ans3: Merci

English Language: Q4: How to Say/Write "good bye" in French Language?
French Language Translation: Ans4: Au revoir

English Language: Q5: How to Say/Write "I love you" in French Language?
French Language Translation: Ans5: je t'aime

English Language: Q6: How to Say/Write "have a get well soon" in French Language?
French Language Translation: Ans6: guérissez bientôt

English Language: Q7: How to Say/Write "help me" in French Language?
French Language Translation: Ans7: Aidez moi

English Language: Q8: How to Say/Write "good morning" in French Language?
French Language Translation: Ans8: Bonjour

English Language: Q9: How to Say/Write "good night" in French Language?
French Language Translation: Ans9: bonne nuit

English Language: Q10 :How to Say/Write "have a good day" in French Language?
French Language Translation: Ans10: bonne journée

English Language: Q11: How to Say/Write "I like you" in French Language?
French Language Translation: Ans11: je vous aime bien

English Language: Q12: How to Say/Write "what is your name" in French Language?
French Language Translation: Ans12: quel est votre nom

English Language: Q13: How to Say/Write "please tell me way to" in French Language?
French Language Translation: Ans13: s'il vous plaît dites-moi comment

English Language: Q14: How to Say/Write "how to get a bus" in French Language?
French Language Translation: Ans14: comment puis-je prendre un bus

English Language: Q15: How to Say/Write "how to get a taxi" in French Language?
French Language Translation: Ans15: comment puis-je prendre un taxi

English Language: Q16: How to Say/Write "is there any hotel" in French Language?
French Language Translation: Ans16: Y a-t-il un hôtel

English Language: Q17: How to Say/Write "is there any temple nearby" in French Language?
French Language Translation: Ans17: Y a-t-il un temple à proximité

English Language: Q18: How to Say/Write "where is shopping mall" in French Language?
French Language Translation: Ans18: où est le centre commercial

English Language: Q19: How to Say/Write "where I can get food" in French Language?
French Language Translation: Ans19: où je peux obtenir de la nourriture

English Language: Q20: How to Say/Write "where I can buy gifts" in French Language?
French Language Translation: Ans20: où je peux acheter des cadeaux

English Language: Q21: How to Say/Write "my friend" in French Language?
French Language Translation: Ans21: mon amie

English Language: Q22: How to Say/Write "drop me to home" in French Language?
French Language Translation: Ans22: déposez-moi à la maison

English Language: Q23: How to Say/Write "you are so cute" in French Language?
French Language Translation: Ans23: Tu es trop mignon

English Language: Q24: How to Say/Write "I like your dress" in French Language?
French Language Translation: Ans24: J'aime bien ta robe

English Language: Q25: How to Say/Write "I need some water" in French Language?
French Language Translation: Ans25: j'ai besoin d'eau

 

Do you want to transfer money, or receive money Internationally

TransferWise has super smart technology to transfer money Internationally, which will save your money from abroad transactions as compared to the bank transactions in the older days which charge huge hidden charges and take so many days to transfer money into your account. Do hassle free transactions with TransferWise inorder to have complete funds security and mental satisfaction that your funds will reach destination within stipulated time and have a safe delivery to your accounts. Following are the benefits of doing transactions with TransferWise:
1: Low transaction cost, much cheaper than others
2: Easy and fast money transactions.
3: Secure Bank transactions into your foreign bank accounts
4: More than 50 Currencies supported.
5: Wide network of more than 100 Countries.
6: 10 million happy customers around the globe.
7: 5 star rating and near about million reviews on TrustPilot.

  

Who transfer funds with TransferWise include large array of persons who use the services like:

1: Parents transfer University fees, Schooling fees or other expense funds to their kids abroad.
2: Business parties transfer funds to each other.
3: Persons working abroad transfer funds to their parents, relatives or family.
4: Account to Account transfer from one country to other before moving to that country.
5: Online salaries are transferred to employees by companies.
6: Freelancers work money are transferred.
7: Online Fees for any services like Legal, Visa etc.
8: Transfer your funds to family business accounts.
9: Online charities to NGO's.
10: Investors to invest money in foreign currencies.

Disclaimer: Country Wise Codes is Collection for informational and Educational purposes only, we try to provide accurate information and accepts no liability with respect to its accuracy. Please reconfirm with your bank before transferring funds.