search for Cote Divoire

Search World Bank Swift Codes

Search World University Codes

Search World Zip (Post) Codes

Search World Sea Port Codes

 Country Names With:
share Countrywisecodes to social networks

A language is a system of communication whether verbal or non verbal or by set of sounds or by the written means or by the use of special symbols which are used by the people of particular country or region or of different religous groups or of any divisions.

Languages spoken in Cote Divoire are:-

No. Of LanguagesLanguage Name
Language 1 French (Official)
Language 2 Dyulo



Before visiting Cote Divoire, Just read out the following Language Helper questions, they will provide you great help in communication.

English Language: Q1: How to Say/Write "hello" in French Language?
French Language Translation: Ans1: salut

English Language: Q2: How to Say/Write "please" in French Language?
French Language Translation: Ans2: S'il vous plaît

English Language: Q3: How to Say/Write "thank you" in French Language?
French Language Translation: Ans3: Merci

English Language: Q4: How to Say/Write "good bye" in French Language?
French Language Translation: Ans4: Au revoir

English Language: Q5: How to Say/Write "I love you" in French Language?
French Language Translation: Ans5: je t'aime

English Language: Q6: How to Say/Write "have a get well soon" in French Language?
French Language Translation: Ans6: guérissez bientôt

English Language: Q7: How to Say/Write "help me" in French Language?
French Language Translation: Ans7: Aidez moi

English Language: Q8: How to Say/Write "good morning" in French Language?
French Language Translation: Ans8: Bonjour

English Language: Q9: How to Say/Write "good night" in French Language?
French Language Translation: Ans9: bonne nuit

English Language: Q10 :How to Say/Write "have a good day" in French Language?
French Language Translation: Ans10: bonne journée

English Language: Q11: How to Say/Write "I like you" in French Language?
French Language Translation: Ans11: je vous aime bien

English Language: Q12: How to Say/Write "what is your name" in French Language?
French Language Translation: Ans12: quel est votre nom

English Language: Q13: How to Say/Write "please tell me way to" in French Language?
French Language Translation: Ans13: s'il vous plaît dites-moi comment

English Language: Q14: How to Say/Write "how to get a bus" in French Language?
French Language Translation: Ans14: comment puis-je prendre un bus

English Language: Q15: How to Say/Write "how to get a taxi" in French Language?
French Language Translation: Ans15: comment puis-je prendre un taxi

English Language: Q16: How to Say/Write "is there any hotel" in French Language?
French Language Translation: Ans16: Y a-t-il un hôtel

English Language: Q17: How to Say/Write "is there any temple nearby" in French Language?
French Language Translation: Ans17: Y a-t-il un temple à proximité

English Language: Q18: How to Say/Write "where is shopping mall" in French Language?
French Language Translation: Ans18: où est le centre commercial

English Language: Q19: How to Say/Write "where I can get food" in French Language?
French Language Translation: Ans19: où je peux obtenir de la nourriture

English Language: Q20: How to Say/Write "where I can buy gifts" in French Language?
French Language Translation: Ans20: où je peux acheter des cadeaux

English Language: Q21: How to Say/Write "my friend" in French Language?
French Language Translation: Ans21: mon amie

English Language: Q22: How to Say/Write "drop me to home" in French Language?
French Language Translation: Ans22: déposez-moi à la maison

English Language: Q23: How to Say/Write "you are so cute" in French Language?
French Language Translation: Ans23: Tu es trop mignon

English Language: Q24: How to Say/Write "I like your dress" in French Language?
French Language Translation: Ans24: J'aime bien ta robe

English Language: Q25: How to Say/Write "I need some water" in French Language?
French Language Translation: Ans25: j'ai besoin d'eau