search for Armenia

 Country Names With:
share Countrywisecodes to social networks

A language is a system of communication whether verbal or non verbal or by set of sounds or by the written means or by the use of special symbols which are used by the people of particular country or region or of different religous groups or of any divisions.

Languages spoken in Armenia are:-

No. Of LanguagesLanguage Name
Language 1Armenian (Official)
Language 2Russian
Language 3English



Before visiting Armenia, Just read out the following Language Helper questions, they will provide you great help in communication.

English Language: Q1: How to Say/Write "hello" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans1: Բարեւ Ձեզ

English Language: Q2: How to Say/Write "please" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans2: խնդրում եմ

English Language: Q3: How to Say/Write "thank you" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans3: շնորհակալություն

English Language: Q4: How to Say/Write "good bye" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans4: ցտեսություն

English Language: Q5: How to Say/Write "I love you" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans5: Ես քեզ սիրում եմ

English Language: Q6: How to Say/Write "have a get well soon" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans6: շուտ լավացիր

English Language: Q7: How to Say/Write "help me" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans7: Օգնիր ինձ

English Language: Q8: How to Say/Write "good morning" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans8: Բարի առավոտ

English Language: Q9: How to Say/Write "good night" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans9: Բարի գիշեր

English Language: Q10 :How to Say/Write "have a good day" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans10: լավ օր եմ մաղթում

English Language: Q11: How to Say/Write "I like you" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans11: ես հավանում եմ քեզ

English Language: Q12: How to Say/Write "what is your name" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans12: ինչ է քո անունը

English Language: Q13: How to Say/Write "please tell me way to" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans13: խնդրում եմ պատմեք ինձ ճանապարհը

English Language: Q14: How to Say/Write "how to get a bus" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans14: ինչպես կարող եմ ավտոբուս ձեռք բերել

English Language: Q15: How to Say/Write "how to get a taxi" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans15: ինչպես կարող եմ տաքսի ձեռք բերել

English Language: Q16: How to Say/Write "is there any hotel" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans16: Կա՞ որևէ հյուրանոց

English Language: Q17: How to Say/Write "is there any temple nearby" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans17: Մոտակայքում կա՞ որևէ տաճար

English Language: Q18: How to Say/Write "where is shopping mall" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans18: որտեղ է առևտրի կենտրոնը

English Language: Q19: How to Say/Write "where I can get food" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans19: որտեղ ես կարող եմ սնունդ ստանալ

English Language: Q20: How to Say/Write "where I can buy gifts" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans20: որտեղ ես կարող եմ նվերներ գնել

English Language: Q21: How to Say/Write "my friend" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans21: Իմ ընկեր

English Language: Q22: How to Say/Write "drop me to home" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans22: գցիր ինձ տուն

English Language: Q23: How to Say/Write "you are so cute" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans23: դու այնքան սիրուն ես

English Language: Q24: How to Say/Write "I like your dress" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans24: Ես սիրում եմ քո զգեստը

English Language: Q25: How to Say/Write "I need some water" in Armenian Language?
Armenian Language Translation: Ans25: Ինձ մի քիչ ջուր է պետք

 

Do you want to transfer money, or receive money Internationally

TransferWise has super smart technology to transfer money Internationally, which will save your money from abroad transactions as compared to the bank transactions in the older days which charge huge hidden charges and take so many days to transfer money into your account. Do hassle free transactions with TransferWise inorder to have complete funds security and mental satisfaction that your funds will reach destination within stipulated time and have a safe delivery to your accounts. Following are the benefits of doing transactions with TransferWise:
1: Low transaction cost, much cheaper than others
2: Easy and fast money transactions.
3: Secure Bank transactions into your foreign bank accounts
4: More than 50 Currencies supported.
5: Wide network of more than 100 Countries.
6: 10 million happy customers around the globe.
7: 5 star rating and near about million reviews on TrustPilot.

  

Who transfer funds with TransferWise include large array of persons who use the services like:

1: Parents transfer University fees, Schooling fees or other expense funds to their kids abroad.
2: Business parties transfer funds to each other.
3: Persons working abroad transfer funds to their parents, relatives or family.
4: Account to Account transfer from one country to other before moving to that country.
5: Online salaries are transferred to employees by companies.
6: Freelancers work money are transferred.
7: Online Fees for any services like Legal, Visa etc.
8: Transfer your funds to family business accounts.
9: Online charities to NGO's.
10: Investors to invest money in foreign currencies.

Disclaimer: Country Wise Codes is Collection for informational and Educational purposes only, we try to provide accurate information and accepts no liability with respect to its accuracy. Please reconfirm with your bank before transferring funds.