search for Argentina

 Country Names With:
share Countrywisecodes to social networks

A language is a system of communication whether verbal or non verbal or by set of sounds or by the written means or by the use of special symbols which are used by the people of particular country or region or of different religous groups or of any divisions.

Languages spoken in Argentina are:-

No. Of LanguagesLanguage Name
Language 1Spanish (Official)
Language 2 English
Language 3 Italian
Language 4 Arabic
Language 5 German
Language 6 Yiddish
Language 7 Guaraní
Language 8 Catalan
Language 9 French
Language 10 Quechua
Language 11 Wichí
Language 12 Vlax Romani
Language 13 Albanian
Language 14 Japanese
Language 15 Aymara
Language 16 Ukrainian
Language 17 Welsh



Before visiting Argentina, Just read out the following Language Helper questions, they will provide you great help in communication.

English Language: Q1: How to Say/Write "hello" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans1: Hola

English Language: Q2: How to Say/Write "please" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans2: Por favor

English Language: Q3: How to Say/Write "thank you" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans3: gracias

English Language: Q4: How to Say/Write "good bye" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans4: adiós

English Language: Q5: How to Say/Write "I love you" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans5: te amo

English Language: Q6: How to Say/Write "have a get well soon" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans6: mejorate pronto

English Language: Q7: How to Say/Write "help me" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans7: ayuadame

English Language: Q8: How to Say/Write "good morning" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans8: Buenos días

English Language: Q9: How to Say/Write "good night" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans9: buenas noches

English Language: Q10 :How to Say/Write "have a good day" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans10: tenga un buen día

English Language: Q11: How to Say/Write "I like you" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans11: me gustas

English Language: Q12: How to Say/Write "what is your name" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans12: Cuál es su nombre

English Language: Q13: How to Say/Write "please tell me way to" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans13: por favor dime forma de

English Language: Q14: How to Say/Write "how to get a bus" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans14: ¿Cómo puedo conseguir un autobús?

English Language: Q15: How to Say/Write "how to get a taxi" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans15: como puedo tomar un taxi

English Language: Q16: How to Say/Write "is there any hotel" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans16: ¿Hay algún hotel?

English Language: Q17: How to Say/Write "is there any temple nearby" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans17: ¿Hay algún templo cerca?

English Language: Q18: How to Say/Write "where is shopping mall" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans18: donde esta el centro comercial

English Language: Q19: How to Say/Write "where I can get food" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans19: donde puedo conseguir comida

English Language: Q20: How to Say/Write "where I can buy gifts" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans20: donde puedo comprar regalos

English Language: Q21: How to Say/Write "my friend" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans21: mi amigo

English Language: Q22: How to Say/Write "drop me to home" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans22: déjame en casa

English Language: Q23: How to Say/Write "you are so cute" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans23: You are so cute

English Language: Q24: How to Say/Write "I like your dress" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans24: me gusta tu vestido

English Language: Q25: How to Say/Write "I need some water" in Spanish Language?
Spanish Language Translation: Ans25: necesito un poco de agua

 

Do you want to transfer money, or receive money Internationally

TransferWise has super smart technology to transfer money Internationally, which will save your money from abroad transactions as compared to the bank transactions in the older days which charge huge hidden charges and take so many days to transfer money into your account. Do hassle free transactions with TransferWise inorder to have complete funds security and mental satisfaction that your funds will reach destination within stipulated time and have a safe delivery to your accounts. Following are the benefits of doing transactions with TransferWise:
1: Low transaction cost, much cheaper than others
2: Easy and fast money transactions.
3: Secure Bank transactions into your foreign bank accounts
4: More than 50 Currencies supported.
5: Wide network of more than 100 Countries.
6: 10 million happy customers around the globe.
7: 5 star rating and near about million reviews on TrustPilot.

  

Who transfer funds with TransferWise include large array of persons who use the services like:

1: Parents transfer University fees, Schooling fees or other expense funds to their kids abroad.
2: Business parties transfer funds to each other.
3: Persons working abroad transfer funds to their parents, relatives or family.
4: Account to Account transfer from one country to other before moving to that country.
5: Online salaries are transferred to employees by companies.
6: Freelancers work money are transferred.
7: Online Fees for any services like Legal, Visa etc.
8: Transfer your funds to family business accounts.
9: Online charities to NGO's.
10: Investors to invest money in foreign currencies.

Disclaimer: Country Wise Codes is Collection for informational and Educational purposes only, we try to provide accurate information and accepts no liability with respect to its accuracy. Please reconfirm with your bank before transferring funds.