search for Angola

 Country Names With:
share Countrywisecodes to social networks

A language is a system of communication whether verbal or non verbal or by set of sounds or by the written means or by the use of special symbols which are used by the people of particular country or region or of different religous groups or of any divisions.

Languages spoken in Angola are:-

No. Of LanguagesLanguage Name
Language 1 Portuguese (Official)
Language 2 Umbundu
Language 3Kimbundu
Language 4Kikongo



Before visiting Angola, Just read out the following Language Helper questions, they will provide you great help in communication.

English Language: Q1: How to Say/Write "hello" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans1: Olá

English Language: Q2: How to Say/Write "please" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans2: por favor

English Language: Q3: How to Say/Write "thank you" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans3: obrigado

English Language: Q4: How to Say/Write "good bye" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans4: Tchau

English Language: Q5: How to Say/Write "I love you" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans5: eu te amo

English Language: Q6: How to Say/Write "have a get well soon" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans6: fique bem logo

English Language: Q7: How to Say/Write "help me" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans7: Ajude-me

English Language: Q8: How to Say/Write "good morning" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans8: bom Dia

English Language: Q9: How to Say/Write "good night" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans9: boa noite

English Language: Q10 :How to Say/Write "have a good day" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans10: tenha um bom dia

English Language: Q11: How to Say/Write "I like you" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans11: Eu gosto de você

English Language: Q12: How to Say/Write "what is your name" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans12: qual é o seu nome

English Language: Q13: How to Say/Write "please tell me way to" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans13: por favor me diga como

English Language: Q14: How to Say/Write "how to get a bus" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans14: como posso pegar um ônibus

English Language: Q15: How to Say/Write "how to get a taxi" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans15: como posso pegar um taxi

English Language: Q16: How to Say/Write "is there any hotel" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans16: Existe algum hotel

English Language: Q17: How to Say/Write "is there any temple nearby" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans17: Existe algum templo por perto

English Language: Q18: How to Say/Write "where is shopping mall" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans18: onde fica o shopping

English Language: Q19: How to Say/Write "where I can get food" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans19: onde eu posso conseguir comida

English Language: Q20: How to Say/Write "where I can buy gifts" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans20: onde eu posso comprar presentes

English Language: Q21: How to Say/Write "my friend" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans21: minha amiga

English Language: Q22: How to Say/Write "drop me to home" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans22: me deixe em casa

English Language: Q23: How to Say/Write "you are so cute" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans23: você é tão fofo

English Language: Q24: How to Say/Write "I like your dress" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans24: gostei do seu vestido

English Language: Q25: How to Say/Write "I need some water" in Portuguese Language?
Portuguese Language Translation: Ans25: eu preciso de um pouco de água

 

Do you want to transfer money, or receive money Internationally

TransferWise has super smart technology to transfer money Internationally, which will save your money from abroad transactions as compared to the bank transactions in the older days which charge huge hidden charges and take so many days to transfer money into your account. Do hassle free transactions with TransferWise inorder to have complete funds security and mental satisfaction that your funds will reach destination within stipulated time and have a safe delivery to your accounts. Following are the benefits of doing transactions with TransferWise:
1: Low transaction cost, much cheaper than others
2: Easy and fast money transactions.
3: Secure Bank transactions into your foreign bank accounts
4: More than 50 Currencies supported.
5: Wide network of more than 100 Countries.
6: 10 million happy customers around the globe.
7: 5 star rating and near about million reviews on TrustPilot.

  

Who transfer funds with TransferWise include large array of persons who use the services like:

1: Parents transfer University fees, Schooling fees or other expense funds to their kids abroad.
2: Business parties transfer funds to each other.
3: Persons working abroad transfer funds to their parents, relatives or family.
4: Account to Account transfer from one country to other before moving to that country.
5: Online salaries are transferred to employees by companies.
6: Freelancers work money are transferred.
7: Online Fees for any services like Legal, Visa etc.
8: Transfer your funds to family business accounts.
9: Online charities to NGO's.
10: Investors to invest money in foreign currencies.

Disclaimer: Country Wise Codes is Collection for informational and Educational purposes only, we try to provide accurate information and accepts no liability with respect to its accuracy. Please reconfirm with your bank before transferring funds.